Welkom

Van harte welkom op de website van Bed in Brabant!

Onze Bed & Breakfast Bed in Brabant bestaat uit 4 kamers voor 2 personen gelegen in het bijgebouw van onze boerderij in het buitengebied tussen Veghel en Uden.

Bent u op zoek naar een sfeervol, rustig onderkomen tijdens een tripje naar het gezellige Brabant, dan bent u bij Bed in Brabant aan het juiste adres!

Wij bieden tweepersoonskamers met een heerlijk bed, een privé badkamer, een gezellig zitje (ontbijt op de kamer is mogelijk) en een heerlijk terras/tuin rondom het huis. De directe omgeving is rustig, met prachtige weidse uitzichten en gezellige plekjes om tot rust te komen.

Uiteraard is er WIFI beschikbaar.

Wij heten u van harte welkom, en bieden u ’s ochtends een heerlijk, uitgebreid ontbijt aan met streekproducten. Het ontbijt wordt geserveerd in onze tuinkamer of in uw kamer, zoals u wenst.

Tijdens uw verblijf vertellen we graag alles over de prachtige streek in de regio Uden/Veghel, waar wij beide zijn geboren en getogen. Er is voor ieder wat wils; een rijke geschiedenis, prachtige natuur, gezellige dorpen en stadjes en interessante musea.

We verzorgen (op aanvraag) ook lunchpakketjes zodat u de hele dag onbezorgd onderweg kunt zijn, lange wandel- of fietstochten kunt maken en ondertussen heerlijk kunt genieten van een lunch op een prachtig plekje dat zich leent voor een pauze.

De hele dag op pad geweest? Geniet dan heerlijk van een drankje in de tuin van Bed & Breakfast Bed in Brabant. U vindt er verschillende terrassen en een overkapping om te relaxen, in of uit de zon. We bieden u ook de mogelijkheid om ‘thuis’  te blijven eten middels complete barbecue-pakketten.  Er zijn diverse barbecues voor handen en complete BBQ pakketten worden op aanvraag verstrekt.

Heeft u andere wensen? Bel of mail ons gerust! We komen u -voor zo ver mogelijk- graag tegemoet betreft uw wensen.